логото
Вентил
Дома> Производи > Вентил
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/swing-check-valve.jpg
  • Замав вентил

Замав вентил

Design and manufacture is according to BS1868, ANSI B16.34
Face to Face dimension is according to ANSI B16.10

Контактирајте не

Замав вентил

ПРЕТХОДНО

NEXT

  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Стандарди
Design and manufacture is according to BS1868, ANSI B16.34
Face to Face dimension is according to ANSI B16.10
Flange dimension is according to ANSI B16.5
Pressure-Temperature is according to ANSI B16.34
Inspection is according to API 598

Тест притисок

тест точка Shell Test Seal Test Back Seal Test Air Seal Test
Медиум Вода Воздух
единица МПА Lbf/in2 МПА Lbf/in2 МПА Lbf/in2 МПА Lbf/in2
Pressure(Class) 150 3.1 450 2.2 315 2.2 315 0.5-0.7 60-100
300 7.8 1125 5.6 815 5.6 815
600 15.3 2225 11.2 1630 11.2 1630
900 23.1 3350 16.8 2440 16.8 2440
1500 38.4 5575 28.1 4080 28.1 4080

 

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ