логото
Вентил
Дома> Производи > Вентил
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/fluoroplastic_ball_valve_.jpg
  • Q41F-10C Флуоропластичен топчест вентил

Q41F-10C Флуоропластичен топчест вентил

Вентилот од серијата Q41F-10C е тип на пластичен топчест вентил, кој е затворачки и контролен вентил за многу агресивни течности, за апликации каде што не'рѓосувачки челик, специјални метали и стандардна пластика не се доволно отпорни на корозија.

Преземи PDF

Контактирајте не

Q41F-10C Флуоропластичен топчест вентил
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Петрохемиски,

Хемиски,

Боење,

Земјоделство,

Киселинска и каустична индустрија итн. 

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ