логото
Вентил
Дома> Производи > Вентил
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/j44f_16_fluonine_lined_angle_globe_valve.jpg
  • J44F-16 Аголен глобус вентил обложен со флуонин

J44F-16 Аголен глобус вентил обложен со флуонин

Производот е дизајниран за контролирање и исклучување, широко се користи во медиум со висока корозија, како петрохемиски, хемиски, боење, пестициди, производство на киселина и алкали итн. Дали е идеален избор за опрема отпорна на корозија

Преземи PDF

Контактирајте не

J44F-16 Аголен глобус вентил обложен со флуонин
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Медиум  

Медиум за корозија

Киселина и алкали

Органски растворувач

Раствор на сол

 

апликација

Петрохемиски,

Хемиски,

Боење,

Пестициди,

Производство на киселина и алкали

Фармацевтски

Производство на пулпа

Индустријата за галванизација

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ