логото
Вентил
Дома> Производи > Вентил
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/global-valve.jpg
  • Глобален вентил

Глобален вентил

Дизајнот и производството е според BS1873, ANSI B16.34
Димензијата лице в лице е според ANSI B16.10

Контактирајте не

Глобален вентил
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Стандарди
Дизајнот и производството е според BS1873, ANSI B16.34
Димензијата лице в лице е според ANSI B16.10
Димензијата на прирабницата е според ANSI B16.5
Притисокот-температурата е според ANSI B16.34
Инспекцијата е според API 598

Тест притисок

тест точка Тест на школка Тест за печат Тест за заден печат Тест на воздушни заптивки
Медиум Вода Воздух
единица МПА Lbf/in2 МПА Lbf/in2 МПА Lbf/in2 МПА Lbf/in2
Притисок (класа) 150 3.1 450 2.2 315 2.2 315 0.5-0.7 60-100
300 7.8 1125 5.6 815 5.6 815
600 15.3 2225 11.2 1630 11.2 1630
900 23.1 3350 16.8 2440 16.8 2440

 

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ