логото
Вентил
Дома> Производи > Вентил
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/fq41f_10cf_discharge_valve__.png
  • FQ41F-10CF вентил за празнење

FQ41F-10CF вентил за празнење

Пластичниот вентил за празнење FQ41F-10CF, кој е дизајниран за контрола на вклучувањето и исклучувањето, широко се користи во медиум со висока корозија, како петрохемиски, хемиски, боење, пестициди, производство на киселина и алкали итн. Дали е идеален избор за опрема отпорна на корозија

Преземи PDF

Контактирајте не

FQ41F-10CF вентил за празнење
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

петрохемиски,

хемиски,

боење,

земјоделство,

киселинска и каустична индустрија

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ