логото
Кашеста пумпа
Дома> Производи > Кашеста пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/zl-type-slurry-pump.jpg
  • Пумпа за кашеста маса од типот ZL

Пумпа за кашеста маса од типот ZL

Пумпите од типот ZL се конзолна, хоризонтална, центрифугална пумпа за кашеста маса. Типот ZL е дизајниран за ракување со лесно абразивни кашеста маса со мала густина во металуршкиот, рударскиот, јагленот, енергетиката, градежниот материјал и другите индустриски оддели. Овој тип пумпи за кашеста маса обично се користат во пренос на процесни постројки, процеси на влажен отпад, постројки за рециклирање-миење, должности на постројки за песок, преработка на тешки минерали, обновување минерали и постројки за хемиски процеси.

Контактирајте не

Пумпа за кашеста маса од типот ZL
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

• Погоден за силна абразивна кашеста маса со густина од 40~80%;

• Погоден за ниска абразивна кашеста маса со густина од 40~100%;

• Погоден за помалку абразивни кашеста маса со густина од 40~120%

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ