логото
Кашеста пумпа
Дома> Производи > Кашеста пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/20221212163942_202.jpg
  • Пумпа со кашеста маса од типот ZJ

Пумпа со кашеста маса од типот ZJ

За да се исполнат развојните резерви на енергетската, металургијата и индустријата за јаглен. со цел да се изедначат условите за отстранување прашина и згура и испорака на кашеста маса, нашата компанија разви пумпи за кашеста маса од серијата ZJ со својства на голема брзина на проток и висока глава преку учење од напредни домашни и меѓународни технологии и наоди од истражувања врз основа на неколкудецениска пумпа за кашеста маса искуство во дизајнот и производството.

Контактирајте не

Пумпа со кашеста маса од типот ZJ
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Оваа серија пумпи ги има предностите на рационална структура, висока ефикасност, сигурна работа, лесно одржување. итн.

Пумпите се широко користени во енергетската, металургијата, рударството, јагленот, градежниот материјал и хемиската индустрија.

Пумпите се користат во индустриските сектори за испорака на абразивна и корозивна кашеста маса, особено за вар-пепел од електраната.

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ