логото
Кашеста пумпа
Дома> Производи > Кашеста пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/zh-series-horizontal-slurry-pump.jpg
  • Хоризонтална пумпа за кашеста маса од серијата ZH

Хоризонтална пумпа за кашеста маса од серијата ZH

Пумпата од типот ZH е едностепена едно-вшмукувачка конзола со двојна хоризонтална пумпа за кашеста маса, која е специјално дизајнирана за транспорт на силна абразивна кашеста маса во индустрии како што се рударството, металургијата, електричната енергија, хемиската индустрија, производството на хартија и градежни материјали. Транспорт на мал проток, висока концентрација, услови на висок подигање.

Контактирајте не

Хоризонтална пумпа за кашеста маса од серијата ZH
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

• Погоден за силна абразивна кашеста маса со густина од 40~80%;

• Погоден за ниска абразивна кашеста маса со густина од 40~100%;

• Погоден за помалку абразивни кашеста маса со густина од 40~120%.

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ