логото
Кашеста пумпа
Дома> Производи > Кашеста пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/20221209165038_845.jpg
  • Хоризонтална пумпа за кашеста маса од серијата ZG

Хоризонтална пумпа за кашеста маса од серијата ZG

Пумпата ZG е едностепена едно-вшмукувачка хоризонтална пумпа за кашеста маса, дизајнирана за континуиран третман на високо абразивна кашеста маса која содржи големи цврсти честички кои не можат да се транспортираат со обични пумпи. Багер на багери, речни багери и други ниви.

Контактирајте не

Хоризонтална пумпа за кашеста маса од серијата ZG
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж
  • Погоден за пренесување висока температура и силна абразивна кашеста маса;
  • Погоден за голем проток, висока концентрација, работни услови со висока глава;
  • Погоден е за пренесување рудничка кал, тиња од експлозија од топење на метал, багер, багер, река и други полиња.
Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ