логото
Кашеста пумпа
Дома> Производи > Кашеста пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/zar-heavy-slurry-pump.jpg
  • ZA (R) Пумпа за тешка кашеста маса

ZA (R) Пумпа за тешка кашеста маса

Пумпите од типот ZA(R) се едностепени, едновшмукувачки, конзолни, со двојно куќиште, хоризонтална, центрифугална пумпа за кашеста маса. Тие се дизајнирани за предавање на абразивни кашеста маса со висока концентрација во рударството, јагленот, металуршкиот, енергетиката, градежниот материјал и другите индустриски оддели. Оваа серија на пумпи е погодна за изведба на различни течности, што е првиот одбран производ за пренесување на рудната мелница и кашеста маса од јаловина.

Преземи PDF

Контактирајте не

ZA (R) Пумпа за тешка кашеста маса
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Тие се дизајнирани за предавање абразивни средства

кашеста маса со висока концентрација во рударството

јаглен

металуршки

моќ

градежен материјал

 


Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ