логото
Кашеста пумпа
Дома> Производи > Кашеста пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/uhb_zk.jpg
  • Пумпа за кашеста маса UHB-ZK

Пумпа за кашеста маса UHB-ZK

UHB-ZK е хоризонтална пумпа за кашеста маса, едностепена и едновсисната центрифугална пумпа, специјално дизајнирана за течност со висока корозија која содржи ситни честички.

Преземи PDF

Контактирајте не

Пумпа за кашеста маса UHB-ZK
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Медиум 

Киселини и луги
Раствор на сол
Масла
Пијалаци
Пиво и алкохол
Органски растворувач
Средство со висока корозија
Кашеста маса со висока и мала густина  
Алкен  
отпадни води

апликација

Автомобилско мариноване,
металургија на обоени метали,
Сода бикарбона
Пестициди
Електроника
Изработка на хартија
Раздвојување на ретки земји
Фармацевтски
Производство на пулпа
Индустријата за сулфурна киселина
Индустрија за заштита на животната средина

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ