логото
Магнетна погонска пумпа
Дома> Производи > Магнетна погонска пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/cqb65_50_150f_teflon_lined_magnetic_drive_pump.jpg
  • CQB65-50-150F Пумпа со магнетна погон обложена со тефлон

CQB65-50-150F Пумпа со магнетна погон обложена со тефлон

Оперативен опсег
Проток: 15 до 25 m³/ч
Глава: 24 до 26 m
Температура: -20 °C до +100 °C

Преземи PDF

Контактирајте не

CQB65-50-150F Пумпа со магнетна погон обложена со тефлон
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

This pump is used for corrosive, pure and contaminated media in the chemical, pharmaceutic and petrochemical industries, in metal processing, waste water treatment etc.  
. When stainless steel is not sufficiently resistant
. Alternatively to expensive haste alloy, titanium alloy pumps
. Кога антилепливите површини се важни.

апликација
Хемиска и петрохемиска индустрија
Киселини и луги
Metal Pickling
Раздвојување на ретки земји
Agricultural chemicals
Обоен процес на топење
Бои
Фармацевтски
Целулоза и хартија
Индустријата за галванизација
Radio Industry

Течност за пумпање

Киселина и каустична течност

Оксидизатор корозивни течности

Течности кои тешко се затвораат

Сулфурна киселина

Хидроелектрична киселина

Азотна киселина

Киселина и луга

Нитромуријанска киселина

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ