логото
Магнетна погонска пумпа
Дома> Производи > Магнетна погонска пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/cqb40_40_125_teflon_lined_magnetic_drive_pump.jpg
  • CQB40-40-125 Магнетна погонска пумпа со тефлон

CQB40-40-125 Магнетна погонска пумпа со тефлон

Дизајн отпорен на истекување, функција за самовшмукување

Преземи PDF

Контактирајте не

CQB40-40-125 Магнетна погонска пумпа со тефлон
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

апликација

Корозивни, чисти и контаминирани медиуми во хемикалијата,

Фармацевтската и петрохемиската индустрија,

Во обработката на метали,

Третман на отпадни води итн.  

Кога нерѓосувачкиот челик не е доволно отпорен

Алтернативно на скапата легура на брзање, пумпи од легура на титаниум

Кога антикорозивни површини се важни.   

Течност за пумпање

Киселина и каустична течност

Оксидизатор корозивни течности

Течности кои тешко се затвораат

Сулфурна киселина

Хидроелектрична киселина

Азотна киселина

Киселина и луга

Нитро муријатинска киселина

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ