логото
Магнетна погонска пумпа
Дома> Производи > Магнетна погонска пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/cqb_fb_magnetic_pump.png
  • CQB-FB магнетна центрифугална пумпа

CQB-FB магнетна центрифугална пумпа

CQB series pump is a horizontal, sealless centrifugal magnetic drive pump, compliant with ISO/ASME/ANSI sealless pump standard for general emission-free services.
Висока ефикасност и заштеда на енергија

Оперативен опсег
Проток: 15 до 120 м3/ч; 66 до 528 GPM
Глава: 46 до 82 m; 150 GPM до 269 стапки
Temperature: -20 °C to +100 °C; -4 to 212 °F

Преземи PDF

Контактирајте не

CQB-FB магнетна центрифугална пумпа
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

апликација

-Chemical and petrochemical industries

-Acids &lyes

-Metal Pickling

-Rare-earth separation

-Agricultural chemicals

-Nonferrous smelting process

-Dyes

-Pharmaceutical

-Pulp & Paper

-Electroplating industry

-Radio Industry


Течност за пумпање

Киселина и каустична течност

Оксидизатор корозивни течности

Течности кои тешко се затвораат

Сулфурна киселина

Хидроелектрична киселина

азотна киселина

Киселина и луга

nitromuriatic acid

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ