логото
Магнетна погонска пумпа
Дома> Производи > Магнетна погонска пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/cq-stainless-steel-magnetic-pump.jpg
  • CQ магнетна пумпа од нерѓосувачки челик

CQ магнетна пумпа од нерѓосувачки челик

Магнетната пумпа од нерѓосувачки челик CQ sealsess е пумпа со компактна структура, која е дизајнирана специјално за истекување, запалива, експлозивна течност. Лесен е за ракување и ниска цена за одржување.

Контактирајте не

CQ магнетна пумпа од нерѓосувачки челик
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Хемиски 

Аптека

Рафинерија

Галванизација 

Прехранбената индустрија

Филм фотофиниш

Научно-истражувачка институција

Одбранбена индустрија и други единици за пумпање киселина

Каустична сода, масло, Ретка и скапоцена течност, Токсична течност

Испарлива течност

на Опрема за циркулирачка вода

Пумпа што се користи за опрема за филтрирање. 

 


Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ