логото
Внатрешна пумпа
Дома> Производи > Внатрешна пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/sbl-single-suction-single-stage-inline-pump.png
  • SBL единечна вшмукување едностепена линиска пумпа

SBL единечна вшмукување едностепена линиска пумпа

Type SB, SBL single suction maintenance-free centrifugal pump is new energy saving product which has unigue structure and advanced technology.lt hasadvantage of wialy performance, convenient maintenance high efficiency, low noise, long lifetime and so on,

Контактирајте не

SBL единечна вшмукување едностепена линиска пумпа
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

петрохемиски
Хемиски
Централа
Pulp paper  
Nonferrous smelting process
Прехранбената индустрија
Flue gas desulfurization
Отстранување на прашина  
Синтетичко влакно

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ