логото
Внатрешна пумпа
Дома> Производи > Внатрешна пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/-jyw-inline-pump.jpg
  • JYW вградена пумпа

JYW вградена пумпа

Проток:1.5-2400 m3/h
Температура: -20℃-120℃
Глава: 8-150м
Притисок: Макс 1 бари

Контактирајте не

JYW вградена пумпа
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Водоснабдување и одводнување за индустрија и град

Систем за третман на вода

Кондиција на воздухот и топла циркулација

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ