логото
Дијафрагма пумпа
Дома> Производи > Дијафрагма пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/qby_pneumatic_diaphragm_pump.jpg
  • QBY пневматска мембранска пумпа

QBY пневматска мембранска пумпа

QBY пневматската мембранска пумпа е една од најиновативните пумпи. Оваа пумпа ги има предностите на едноставна структура, практично одржување, стабилност на течното хранење, мали вибрации, низок шум, силна способност за самовшмукување, пренесување течност со висок вискозитет. Има многу предности од другите пумпи како што се потопната пумпа, штитната пумпа и пумпата за кал.

Контактирајте не

QBY пневматска мембранска пумпа
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж
Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ