логото
Хемиска пумпа
Дома> Производи > Хемиска пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/ihf_teflon_lined_chemical_pump.jpg
  • ИХФ центрифугална хемиска пумпа

ИХФ центрифугална хемиска пумпа

IHF series pump is a horizontal, non-metallic chemical centrifugal pump, compliant with ISO ISO2858, DIN EN 22858.

Опсег на работа
Проток: до 400 m3/h, максимум 1761 GPM
Head: 80 m; 410 feet
Temperature: - 20 °C to +150 °C; -68 °F to +302 °F

Преземи PDF

Контактирајте не

ИХФ центрифугална хемиска пумпа
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Течни 

киселина, алкали,

раствор на сол,

силен оксиданс,

органски растворувачи,

корозивни кашеста маса, растворувачи,

јаглеводороди и други силни корозивни средства,

амонијак вода јонски филм каустична сода,

отпадни води 

Applilcation

Процес на кисела мариноване

Сликарство процес  

Текстилната индустрија

Фармација и здравје

Индустријата за галванизација

Третман на вода со хлор и отпадни води

Нафтена индустрија

Хемиска индустрија

Процес на додавање киселина.

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ