логото
Хемиска пумпа
Дома> Производи > Хемиска пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/icp-series-chemical-centrifugal-pump.png
  • Хемиска центрифугална пумпа од серијата ICP

Хемиска центрифугална пумпа од серијата ICP

Хемиските центрифугални пумпи од серијата ICP се ново развиени со интегрирање на структурите на хемиски пумпи на неколку домашни и странски компании за пумпи. Тој е заменлив со пумпи од серијата IH и хемиски пумпи од серијата CZ од Switzerland Sulzer Company, а неговата оперативна сигурност е подобра од пумпите од сериите IH и CZ.

Преземи PDF

Контактирајте не

Хемиска центрифугална пумпа од серијата ICP
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Според различните медиуми пренесени од корисниците, материјалот на прекуструјните компоненти на пумпата се состои од флуоропластично, бизмут стакло, разновиден аустенитен нерѓосувачки челик, титаниум метал, никел метал итн. 

така што може широко да се користи за транспорт на ниска температура, нормална температура или корозивен медиум со висока температура.

И дозволете одредена количина на цврсти честички, главно користени во хемиски, петрохемиски, рафинирање нафта, металургија, лесна индустрија, фармацевтски и други индустриски сектори.

 


Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ