логото
Хемиска пумпа
Дома> Производи > Хемиска пумпа
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/ay-type-centrifugal-oil-pump.jpg
  • Центрифугална пумпа за масло од типот AY

Центрифугална пумпа за масло од типот AY

Калибар (DN): 40~250mm;
Брзина на проток (Q): до 600m3/h;
Глава (H): до 330m;
Работен притисок (P): до 4.0MPa;
Работна температура (T): -45℃~+420℃

Контактирајте не

Центрифугална пумпа за масло од типот AY
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Оваа пумпа е погодна за транспорт на нафта, течен гас и други медиуми без цврсти честички.

Главно се користи во:

рафинерија,

петрохемиска индустрија;

хемиска индустрија и општа процесна индустрија;

постројка за водоснабдување,

постројка за бигор на морска вода;

електрана;

индустрија за железо и челик;

бродоградба и офшор индустрија итн.

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ