логото
API Центрифугални пумпи
Дома> Производи > API Центрифугални пумпи
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/vertical-high-speed-integral-gear-pump.jpg
  • Вертикална високобрзинска интегрална пумпа за пренос (OH6)

Вертикална високобрзинска интегрална пумпа за пренос (OH6)

Вертикална високобрзинска интегрална пумпа за пренос; Пумпите користат едностепено или двостепено зголемување на брзината на менувачот. Влезните и излезните прирабници на телото на пумпата ја формираат симетријата на истата хоризонтална линија

Преземи PDF

Контактирајте не

Вертикална високобрзинска интегрална пумпа за пренос (OH6)
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Нафта и гас

Рафинерија

Преработка на јаглеводороди

Ѓубрива

петрохемиски

Сите наши пумпи се произведени и го тестираат најновото издание на API 610 за да се обезбеди сигурно и безбедно работење на локацијата.

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ