логото
API Центрифугални пумпи
Дома> Производи > API Центрифугални пумпи
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/kdm-bb3-series-horizontal-multistage-pumps.jpg
  • Хоризонтални повеќестепени пумпи од серијата KDM (BB3).

Хоризонтални повеќестепени пумпи од серијата KDM (BB3).

Пумпите од серијата KDM се хоризонтални, повеќестепени, аксијално поделени, двојни пумпи, со симетрично распоредени работни кола, а различни материјали, нивоа на притисок и фази се избираат според различни индустрии и рудници. Работното коло од првата фаза може да избере работно коло со едно вшмукување или работно коло со двојно вшмукување.

Контактирајте не

Хоризонтални повеќестепени пумпи од серијата KDM (BB3).
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Може да се користи за транспорт на сурова нафта, нафтени деривати, морска вода и други течности кои се чисти или имаат мала количина на нечистотии.

Широко се користи во рафинерија, петрохемиски, вбризгување вода, цевководи, апликации за производство на електрична енергија итн.

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ