логото
API Центрифугални пумпи
Дома> Производи > API Центрифугални пумпи
 • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/cn_series_magnetic_drive_pump.jpg
 • Пумпа за магнетно погон од серија CN

Пумпа за магнетно погон од серија CN

АПИ 685 тешка магентична пумпа без пломба е хоризонтална, без морска центрифугална магнетна пумпа за услуги за нафта, тешка хемиска и гасна индустрија, според стандардот API 685.


Максимален проток: 3,522 GPM
Максимална глава: 787 стапки
Притисок: до 5.0 Mpa
Моќност: ≤160 kw
Температурен опсег: -49°F(-45°C) до +572°F(+300°C)

Преземи PDF

Контактирајте не

Пумпа за магнетно погон од серија CN
 • апликација
 • Карактеристика на дизајнот
 • Модел и параметар
 • Материјал на градежништво
 • Инсталација цртеж
 • Рафинерии
 • Хемиска и петрохемиска индустрија
 • Ладење и топлинско инженерство
 • Постројки за течен гас
 • Галванско инженерство
 • Електрана и соларни термални полиња
 • Инсталации на резервоари
 • Фармацевтски индустрии
 • Индустрии за влакна

 

  Контактирајте нѐ

  Производи Листа

  Хемиска пумпа
  Магнетна погонска пумпа
  API Центрифугални пумпи
  Внатрешна пумпа
  Кашеста пумпа
  Пумпа за самовшмукување
  Пумпа за завртки
  Вентил
  Цевка
  Дијафрагма пумпа

  Контактирајте нѐ