логото
API Центрифугални пумпи
Дома> Производи > API Центрифугални пумпи
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/api-610-radially-split-multistage-pumphbs.jpg
  • API 610 Радијално поделена повеќестепена пумпа (HBS)

API 610 Радијално поделена повеќестепена пумпа (HBS)

Пумпите од типот BB4, HBS се со едно куќиште, радијално поделени повеќестепени помеѓу пумпи со лежишта. Дизајнот и производството се според стандардот на компанијата, но може да ги исполни барањата на API 610. Овие пумпи се погодни за широка примена во апликации за напојување со вода од котли со висок притисок, апликации за одводнување на рудници со висок притисок, апликации со висок притисок во постројки за третман на вода.

Преземи PDF

Контактирајте не

API 610 Радијално поделена повеќестепена пумпа (HBS)
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

1.Котел со висок притисок се хранат со вода апликации

2. Апликации за одводнување на рудникот со висок притисок

3. Примени со висок притисок во постројка за третман на вода


Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ