логото
API Центрифугални пумпи
Дома> Производи > API Центрифугални пумпи
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/api-610-doubel-casing-pumphbb.jpg
  • API 610 Пумпа за двојна обвивка (HBB)

API 610 Пумпа за двојна обвивка (HBB)

Пумпите од типот BB5, HBB се со двојна обвивка, радијално поделени повеќестепени помеѓу пумпи со лежишта кои одговараат на барањата на API 610. Овие пумпи се погодни за широка примена во рафинериите за иномасло за ракување со течности под висок притисок и петрохемиската индустрија.

Преземи PDF

Контактирајте не

API 610 Пумпа за двојна обвивка (HBB)
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Ракување со течност со висок притисок во рафинерии за нафта и петрохемиска индустрија.

MP и HP апликации за напојување на котелот.

Апликации за пренос на лесни јаглеводороди и течен гас.

Апликации за инјектирање на морска вода во нафтени бунари.

Одводнување на рудникот.

Апликации за засилување на гасоводот за нафтени производи.

Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ