логото
API Центрифугални пумпи
Дома> Производи > API Центрифугални пумпи
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/20191217143927_448.jpg
  • API 610 Хоризонтална надвисна пумпа (OHC)

API 610 Хоризонтална надвисна пумпа (OHC)

Овој тип на пумпа е хоризонтална едностепена, единечна вшмукување, поддржана од централна линија е широко користен во хемиската, петрохемиската и другите индустрии најсовремените системи за контрола на квалитетот, осигурувајќи дека овие пумпи ги исполнуваат највисоките светски стандарди и нивниот уникатен дизајн за најдобри перформанси ќе ве задоволи. со супериорен квалитет и евтина работа.

Преземи PDF

Контактирајте не

API 610 Хоризонтална надвисна пумпа (OHC)
  • апликација
  • Карактеристика на дизајнот
  • Модел и параметар
  • Материјал на градежништво
  • Инсталација цртеж

Киселини,

Алкалии и лесни хемикалии Јаглеводороди,

масла Разни хемикалии за процеси Преработката на храна обединува


Контактирајте нѐ

Производи Листа

Хемиска пумпа
Магнетна погонска пумпа
API Центрифугални пумпи
Внатрешна пумпа
Кашеста пумпа
Пумпа за самовшмукување
Пумпа за завртки
Вентил
Цевка
Дијафрагма пумпа

Контактирајте нѐ