logo
Pumps
Omah> Products > Pumps
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/20221212163942_202.jpg
  • ZJ Tipe Slurry pump

ZJ Tipe Slurry pump

Kanggo ketemu reauirements pembangunan saka daya, metalurgi lan industri batu bara. ngarahake ing kondisi oneration saka bledug lan slag aman lan pangiriman slurry, perusahaan kita ngembangaken ZJ seri Pumps slurry karo sifat tingkat aliran gedhe lan sirah dhuwur dening learning saka majeng domestik lan internasional teknologi lan riset temonan ing basis saka sawetara dekade'slurry pump. pengalaman desain lan manufaktur.

Hubungi kita

ZJ Tipe Slurry pump

Previous

NEXT

  • aplikasi
  • Fitur Desain
  • Model lan Parameter
  • Bahan konstruksi
  • Gambar Instalasi

Pompa seri iki duwe kaluwihan struktur rasional, efisiensi dhuwur, operasi sing dipercaya, pangopènan sing gampang. lsp.

Pompa kasebut umume digunakake ing industri, metalurgi, pertambangan, batu bara, bahan bangunan lan kimia.

Pompa digunakake dening sektor industri kanggo ngirim slurry abrasive lan korosif, utamané kanggo awu jeruk pembangkit listrik.

Hubungi Kita

Dhaftar Produk

Pump kimia
Pompa Drive Magnetik
API Centrifugal Pumps
Pompa Inline Kab
Pumps
Pompa Self-priming
Pompa Screw
tutup
PIPA
Pompa Diafragma

Hubungi Kita

  • Tel: + 86 21 68415960
  • Faks: +86 21 68415960
  • email: [email dilindhungi]
  • Skype: info_551039
  • Tampilan Whatsapp: + 86 15921321349
  • HQ: E / Bangunan No.. 08 Pujiang Intelligen CE Valley, No.1188 Lianhang Road Minhang District Shanghai 201 112 PRChina.
  • Pabrik: Maolin, Jinocuan County, Xuancheng City, Anhui, Provinsi, China