logo
API Centrifugal Pumps
Omah> Products > API Centrifugal Pumps
  • https://www.sbmc.com.cn/upload/img/kdm-bb3-series-horizontal-multistage-pumps.jpg
  • KDM (BB3) Series Horizontal Multistage Pumps

KDM (BB3) Series Horizontal Multistage Pumps

Pumps seri KDM sing horisontal, multi-tataran, pamisah axially, pump volute pindho, karo impellers simetris mbagekke, lan bahan beda, tingkat meksa lan orane tumrap sekolah dipilih miturut industri lan tambang beda. Impeller tataran kapisan bisa milih impeller nyedhot tunggal utawa impeller nyedhot dobel.

Hubungi kita

KDM (BB3) Series Horizontal Multistage Pumps
  • aplikasi
  • Fitur Desain
  • Model lan Parameter
  • Bahan konstruksi
  • Gambar Instalasi

Bisa digunakake kanggo ngeterake minyak mentah, produk petroleum, banyu segara lan cairan liyane sing resik utawa duwe impurities cilik.

Digunakake kanthi akeh ing kilang, petrokimia, injeksi banyu, pipa, aplikasi pembangkit listrik, lsp.

Hubungi Kita

Dhaftar Produk

Pump kimia
Pompa Drive Magnetik
API Centrifugal Pumps
Pompa Inline Kab
Pumps
Pompa Self-priming
Pompa Screw
tutup
PIPA
Pompa Diafragma

Hubungi Kita

  • Tel: + 86 21 68415960
  • Faks: +86 21 68415960
  • email: [email dilindhungi]
  • Skype: info_551039
  • Tampilan Whatsapp: + 86 15921321349
  • HQ: E / Bangunan No.. 08 Pujiang Intelligen CE Valley, No.1188 Lianhang Road Minhang District Shanghai 201 112 PRChina.
  • Pabrik: Maolin, Jinocuan County, Xuancheng City, Anhui, Provinsi, China